Tekstin koko Pienennä fonttia Suurenna fonttia


Ammatillisen suunnittelun työkirjat CP-vammaisille

      ammatillinenitsen pikkukansi


- Työkalu ammatillisen polun itsenäiseen suunnitteluun
 


ammatillinenohjat pikkukansi

 - Työkaluja, tukea ja opastusta oman ammatillisen polun jäsentämiseksi yhdessä ohjaajan kanssa

Uutta potkua ammatilliseen suunnitteluun! CP-vammaisille nuorille ja aikuisille suunnatun ammatillisen suunnittelun oppaat sisältävät paljon teoreettista tietoa sekä monipuolisesti tehtäviä. Ammatillisen suunnittelun oppaat tarjoavat tukea ja opastusta mm. kiinnostusten kohteiden, omien vahvuuksien ja kehitettävien asioiden, persoonallisuuden piirteiden ja toimintakyvyn kartoittamiseen sekä lisäksi oman itsetuntemuksen lisäämiseen ja ammatillisen polun suunnitteluun. Toinen työkirjoista on tarkoitettu itsenäiseen suunnitteluun, toinen työkirjoista (pdf) soveltuu hyvin opintojen ohjauksen, ammatinvalinnan ja ammatillisen kuntoutuksen ja ohjauksen työkaluksi.

Avaa materiaali täältä:

Ammatillisen suunnittelun työkirjat CP-vammaisille - itsenäisesti (pdf) (1,7 MB)

Ammatillisen suunnittelun työkirja CP-vammaisille -ohjatusti (pdf) (1,2 MB)

Oppaita voi tilata: Invalidiliiton julkaisujen tilaukset, puh. 09 613 191 tai julkaisu.tilaukset@invalidiliitto.fi


raportti pikkukansiCP-vammaisten nuorten ammatillinen ohjaus ja tuki peruskoulun ja jatkokoulutuksen välisessä siirtymävaiheessa

Kehittämisehdotuksia nykyisiin käytänteisiin


Tietoa, uusia näkökulmia ja kehittämisehdotuksia! Kaikkea tätä sisältää CP-vammaisten aikuisten kuntoutus ja hyvinvointi elämänkaarella -projektin julkaisu CP-vammaisten nuorten ammatillisesta ohjauksesta. Julkaisu on suunnattu kaikille CP-vammaisten nuorten ammatillisesta suunnittelun kehittämisestä kiinnostuneille tai ammatillisen suunnittelun parissa toimiville ammattilaisille sekä CP-vammaisille henkilöille ja heidän läheisilleen.  

Lue raportti täältä:
CP-vammaisen nuoren ammatillien ohjaus ja tuki peruskoulun ja jatkokoulutuksen siirtymävaiheessa. Kehittämisehdotuksia nykyisiin käytänteisiin  (pdf) (1,1 MB)

Raporttia voi tilata: Invalidiliiton julkaisujen tilaukset, puh. 09 613 191 tai julkaisu.tilaukset@invalidiliitto.fiOppimisvaikeuksiin tarvitaan tukea kaiken ikäisenä. Opi oppimaan -projektin sivut:
http://www.opioppimaan.fi


Tulosta sivu